31 december

Ha en sjukt bra kväll allihop! GOTT NYTT ÅR.

känns faktiskt jävligt tungt att 2010 snart är slut, det här året har vart  helt underbart,
ett av dom bästa åren i hela mitt liv och kommer nog alltid vara ett av dom bästa.
har så sjukt många bra minnen ifrån 2010,
Tack alla människor som jag har fått dela 2010 med :), usch börjar typ grina..
haha töntig jag är, snart är det ju förfan 2011 och jag tro det kommer bli ett hel grymt år!

goodbye, ses om en vecka. Hihi



tomorrow

Är för trött,  det finns inte på värskartan att jag kunde komma upp  6 imorse, men så duktig som jag är så kom jag upp ur min underbara säng. Grymt jobbat tejer!
Nu har jag i alla fall packat klart allting, fan vad jag älskar att packa då känner man att det inte är långt kvar tills man drar, hihi!
får sen om jag kommer få ner igen min feta väska, har packat för mycket.. Men så får det va ;)
Nelly och mimmi ska ialla fall komma och göra lilla mig sällskap, sen nattar dom här, mysigt
Kommer nog inte att hinna göra nåt mer inlägg, eller? jo kanske... Ska ju fara i väg tomorrow, FYFAN VA SKÖNT!
hoppas fan på att solen gör mig glad så man får lite brun färg. Annars kommer jag inte komma hem,hehe
folk om vi inte hörs nå mer så hoppas jag att ni får ett grymt nytt år! ta det lungt bara... Sakna mig inte alls för mycket.
KYSSSS

30 december

Nu har jag precis kommit hem, elin gör mig sällskap inatt känns att behövs, hihi! vi ska lägga oss och försöka sova nu eftersom vi ska upp vid 6 imorgon, hehe.. Kommer ju gå skit bra att komma upp, jag och elin som är dom morgontröttaste människornai världen, lyckat..
Asså hörrni jag åker om en dag, säger bara fuck you! ha så kul i den kalla vintern, haha!
hoppas på en grym resa o ch att man får på sig lite färg, vi hör imorgon.
Kyss

29 december

Vaknade upp med nelly vid ungefär 10 över 12, sjukt seg. Men nelly är pigg som ett svin och ska gå upp precis hon öppnat ögonen, fattar inte hur hon orkar. haha!
Blev tvingad och resa på arsle och gå upp och äta frukost, sen drog vi först till apoteket sen vidare för en snabb fika.
mycket skratt och prat, haha för bra! märks verkligen att man blir som man umgås, jag och nelly har umgås sen vi var små skitkorvar, och vi är precis som varandra i sättet. Lite kul faktiskt! :)
vi gick hem till mig och satt och snacka med mamma i flera timmar, mysigt men känslosamt,tårögd förfan.
Eftersom det aldrig blivit av med att dra med nelly och köpa nån present så beställde vi en kryssning på cinderella. Bra roligt! känns som det finns mycket och se fram emot nu. Nu ska jag ialla fall lyfta på mitt feta arsle och börja packa lite, brukar egentligen göra det dan innan, men vafan. Man kan ju kika lite. hehe!
Sen tror jag att jag och drar  till ermin och mirre och kollar film. Blir ialla fall en tidig kväll eftersom vi ska up vid halv 6 imorgon på cup.. skönt!
Tar livet av mig. Tur att det är fotboll, annars hade jag fan i mig aldrig gjort det.
KYSS



bästa<3


28 december

Vaknade upp med linnsan, mysigt. Hon drog rätt snabbt, så jag satt mig och kolla på pippi, sen ringde nelly och fråga om vi skulle hitta på något, såklart ville jag ju inte det egentligen, men vad gör man inte för pengar?
hon kom upp när jag låg helt död isängen, vi började fixa oss lite smått och drog på kalas till robin som fyllde 20 år, där var det mycket trevligt folk, men vi drog snabbt där i från, så pappa sjussa oss till konsum. Vi handlade fruktsallad och cola, sen gick vi en promenad till nelly, tur att det inte är så jävla kallt ute längre, nu kan man ju ialla fall gå utanför dörren utan att frysa arsle av sig. Vi satte på en skräckfilm och myste. Nu får vi se vad som väntar oss.PUSS



love you ♥

28 december

Nu är klockan 2 på nattennnn. åh jag och linn är så jäävla hungriga så antar att vi går upp och äter nå mumsigt. Kanske en farlig korv inlindad i bacon? Kvällen hos felicia har vart riktigt bra, mycket glada miner. Och så har vi bestämt att ta en åktur tur till huvudstaden och shoppa när jag kommit hem från utlandet. Asså jag är snart utomlands?!, det är ju fan absurt, seriöst nyss var det liksom 4 månader sen.. Fan va tiden går, snart är man ju förfan gammal tant.. Tror ialla fall att resan kommer bli nå grymt bra, får verkligen hoppas på att det blir bra väder, annars dör jag! jag ska fan i mig vara brun när jag kommer hem, annars stannar jag kvar där. Seriöst!
Fyller även 15 år där nere, inge fel och fira sin födelsedag på stranden, åååh kan ju fan inte bli bättre!
och så har även jag mamsen snackat om att jag ska få en utomlands resa till turkiet när jag fyller. Får hoppas på att det blir så, hihi. Bästa mamma ♥

Love YAA





ni är allt

shiiiiit, nu måste jag skynda mig. Ska lägga mig i ett bubbel bad med massa skum, så får vi inte glömma redbullen!
mitt liv. Sen ska jag börja fixa mig inför kvällen, kommer bli nå sjukt grymt! bättre tjejer?! nej
vi hörs inatt, tar med mig kamran så får ni massa pitcurs of oss :) love yaa

27 december


Jag måste vara den mest nattmänniskan i hela världen,borde vara med i guinners rekord bok! kan va uppe hela nätterna och sova hela dagarna. Seriöst det är ju så det ska vara,vad fan har man för liv om man går upp 8 på morgonen? jag fattar inte det. Men alla är vi olika, och det är jag förjävla gald över!
Vaknade upp hos linnsan med elin, gick upp och åt en underbart god frukost, mums!
sen var det dags för mig att flyga till sala så pappa kom och hämta mig ute på landet. Vi åkte hem och hämta mamma,hannes och emmie. Sen började vi åka mot silverstaden,  direkt vi kom dit så var det  fika serverat så vi fika och öppna julklappar, mysigt!  sen så åt vi julmat. Börja känna mig som grisen som är på julbordet, efter allt julbord känner jag mig uppsväld  som en gris, du vet nöff nöff. Men man kan ju inte bli något man redan är, haha!
sen vi 5 så börja vi dra oss hem till våran vackra stad... Jag hannes och emmie skulle både göra hemma bakad pizza och dra oss mot teknikbacken och åka pulka, men vi bangade så klart och drog kebab på adria. bra määnniskor! sen körde dom mig till elin där linn va, efter ett tag som kom agnes. Så vi drog oss mot tv:en och snacka om allt och ingenting. Vi fixade också felicias present, grymt och vart för roligt! hahah
efter det så gick jag och agnes åt skilda håll,hehe. Efter en halv timme så ringde jag upp agnes att hon va tvungen att komma och sleepa med mig, såklart kom assar upp till mig, så nu ska jag göra människan sällskap och slå på en gammal film som väcker våra barndoms minnen, hihi! sjukt att jag och agnes fortfarande är så jävla nära, ända sen vi vart 4 har vi suttit i hop, det märks! hehe
får inte heller glömma säga grattis till bäääästa felicia, för bra äru!
love you♥

25

Julafton var riktigt mysigt, fick en ny mobil,pengar och massa nödvändiga saker, hihi :)

25 december.
vaknade med elin vid 11, fast hon sov. Va inte ett dugg trött. så gick upp och la mig i ett bad, när jag reste mig upp så såg jag inte ett piss och föll ihop på golvet, och vaknar av att skrållan slickar på mig och hör inte ett piss, sen vaknar jag av att jag ligger i sängen :o det är fan sjukt. Hände typ för några månadersen också, väldigt läskigt faktiskt.
Nu tänkte jag flyga till solariumet med eloon, sen så åker jag ut till linn och sover där. Mysigt!
imorgon så bär jag mig av till Sala, där vi ska fira mini jul. Trevligt att träffa dom!
Asså 6 dagar kvar tills jag åker nu, det är sjukt. Fan vad jag längtar, HEHE
kyss på dig


asså sommar!

24 december

ååh 24 december. JULAFON, kan vara världens mysigaste dag!
God jul på er underbara människor, vill bara säga att jag är enormt glad över vilka människor som är runt omkring mig. Ni är bäst! och kan inte beskriva hur mycket ni betyder för mig! ♥

23 december

vissa stunder glömmer man aldrig "/


Onsdag: riktigt chill skoldag, kyrkan sen medborgarhuset, riktigt underhållande! eller.
Följde med massa härliga människor som skulle äta pizza, jag åt inte. Faktiskt väldigt ovanligt.
Sen sjussa morfar oss till bowlingen, där vi skulle köra med klassen. Jag vann! haha
slog felicia med 2 poäng som hade haft ledningen hela tiden haha, ÄGD!
Efter bowlingen så gick jag och agnes våran otroligt irreterade väg upp till blatteberget, hämtade pengar tog ännu en promenad ner till tågstation där vi mötte elin och linn, men så klart är tåget försenat en timme. Skåne tattare!
satte oss och tröck i en cola flaska, medans linn smaska korv.. hehe
efter en bajs rolig åktur till örebro så kom min pappi och hämta oss, så vi flög in på marieberg.
Väldigt mysigt, älskar er ♥

torsdag: vaknade upp med elin, agnes hade lämnat oss nån gång? skåne tattare!
vi gick ner på stan med skrållan, sen kom hannes och affe och hämta oss, sen vidare till köping med elins fina familj, senare tog vi oss till solen, fattar inte att jag jämt somnar i solarium?  va helt död efter det.. så vi åkte upp till elin och chilla och nu har jag precis hem från henne, och vettefan vad som händer. Tror jag ska kolla på nån bra film med min bästa pappa. JULAFTON IMORGON. asså bättre? nej juste.
KYSS


älskar alla mina tjejer

jag skickar astrid lindgren på er!

Vaknade upp med linnsan vi kvart över 8, bra tjejer. Nej inte precis, rikiga skåne tattare.
Inte så konstigt när vi låg och kolla en serie hela natten, bästa jag sätt på länge faktiskt!
Fick sjuss av mamsen till skolan, där vi spela spel sen bakade. Snacka om misslyckad kola,haha!
Och såklart ska vi gå en jävla tippspromenad till öb, nödvändigt? nej.
slutade vid kvart över 1, där jag felicia linn och amanda drog till pronto, tror vi satt där i flera timmar och bara snacka om allt. Riktigt mysigt! efter många moment så reste vi oss på våra feta arslen och drog till consum, där vi såklart köpte redbull. Amanda och linn utan redbull? finns inte. Va också tvungna att hyra en film som linn och amanda snacka om, ehm. Behöver jag säga mer en att om jag inte hade haft mina kära vänner där hade jag självklart pullat sönder.4 tjejer sitter och dreglar ner hela  soffan.. inte okej. Nu är jag hemma och har precis kollat på morden i sanhamn, duschen ropar på mig nu så jag måste kila, vi hörs i morgon. och då är det  nte vilken dag som helst utan. sista dagen i skolan sen fuuucking looov!!




oj



nya bilder







yeeeah

Livet kan fan i mig inte bli bättre! går 2 dagar i skolan, sen är det lov :o det är seriöst sinessjukt. Kändes som det var i går jag och linnsan låg och böla för det var så jävla långt till jullovet, och nu är det liksom det! känner på mig att jullovet kommer bli för grymt, Kan ju inte bli dåligt om man har världens bästa vänner. älskar er ♥
julafton på fredag, asså livet rullar ju på som bara den, snart är man ju fan pasionär. Tycker verkligen inte det känns som det snart är jul, har inte upplevt den där julkänslan alls. Sen är det fan patetiskt att dey´t bara är 10 dagar kvar innan jag soooooolar mig neger! mysigt och komma utomlands och träffa massa människor :) bästa som finns förfan! hehe
Nu ska jag försöka vara social med galna linnsan, vill egentligen att hon ska dra. Men hon ska sova över här i natt....
i min säng, blää. Hon luktar prutt, men vad gör man inte för att få pengar????
PUSSY


19 december

HAHA. Kvällen var både grym och mindre grym, asså shiiiit..
måste vara den ända söndagen jag inte har ångest att det är skola imorgon, går 3 dagar och vi ska julpyssla måndag och tisdag, onsdag ska vi lira bowling. Inte så direkt ansträngda dagar. Får också tillbringa dagarna med felicia,agnes och dannis. bara godingar! just nu ligger jag i sängen med nelly, mimmi och elin. ALLA jävlar ligger och sover.. medans lilla jag sitter här och är sjukt rastlös! är suugen på att hitta på något kul, men nej dom ligger där och bresar på benen och sover som stockar,åh! Nu ska jag sätta bergsprängarn  i doms öron så jag får liv i dom, om dom ens vaknar av det. Jävla skåne tattare ;)

bajs



18 december

Vaknade för ungefär 10 minuter sen av att min hund hoppar upp i min sängen,
och hund jäveln är ju inte liten så tar upp hela sängen haha,! ska jag iallafall försöka ta mig upp från sängen nu och göra en stor frukost.
Sen ska jag ringa till nelly och kolla vad som händer och sker.
vi hörs senare.PUSS


fula tjejer

17 december

härlig fredag.

Mormor och morfar kom och hämta mig vid 12, sen drog vi direkt till örebro.
Köpte klart julklappar till alla, och hitta lite till mig själv, hihi
så nu är jag äntligen klar. Men ska faktiskt köpa mamma och mormor en sak till,
bara för dom är så himla bra.
Efter det så drog jag hem en snabbis sen direkt ner och kolla innebandy med agnes.
innebandy kan ju va det tråkigaste sporten att kolla på, fyfan!
Drog och åt sen tog vi en promenad upp på brattberget,tog täcket ocj kröp ner i sängen och snacka
om allt, super mysigt! nu har jag precis kommit in från dörren och ska krypa ner i sängen och sova
känner mig som ett lik just nu. dötts trött! lördag i morgon, få se va dett bjuder på för roligheter
som det ser ut nu så ska jag träffa nelly,michelle och elin. hehe
PUSS




hihi

happygirl


Är verkligen på topphumör just nu, allt är som en dans på rosor.
eller vafan man säger, haha!
Vaknade upp med brädan, ehm..morgontrötta människor!
Sen sjussa morfar oss till skolan, när jag precis hommat ur bilen så
får jag ett samtal av bästa mormor som säger att vi ska dra och handla julklappar i örebro.
Våran lilla tradition, älskar dig så jävla mycket!
Dagen började på topp!
har precis tryckt imig julmust och fika bröd, nu lekar och mys med klassen!
sen kommer mormor så tuffar vi till örebro.
Min kväll bjuder på en Agnes kväll. får väl se vad som sker, hehe ;)
om 2 veckor så kommer jag jobba på en jävla brännapå Gran Canaria!
livet leeeeker
PUSS



...


Känns overkligt att nån man växt upp med bara är helt plötsligt borta, föralltid.

Har precis hoppa upp från ett evighets långt bad. Så hela jag är ett jävla russin nu, haha
inte så konstigt när man har linnsan i telefonen, då kan man ju aldrig fokusera på nångonting annat en att lyssna på henne, haha för skön äru poeten! snacka massa smått och gott. hehe
Snart kommer elinbrädan upp och gör mig sällskap.. och i natt är hon min.
Nu ska jag dra ut och kolla på våran nya bil, bra snygg!
PUSSS



love

Amanda är så dålig på att updatera. Så jag tänkte hjälpa henne lite.
Just nu är hon på begravning, tänker på er ♥
Sen går jag upp till amanda för en myskväll med henne, ska krama om henne och sen sover jag kvar,mys!

JAG ÄLSKAR DIG.
/elin

:'(


Haha asså är så galen på att vi går i skolan när vi inte ens gör ett piss.Så ovärt att gå upp så tidigt för att sitta på en rostig bänk och kolla in i vägen, fyfan haha!
drog till pizzeria vasa där nelly och elin var. mums
sen så åkte vi och kolla innebandy där vi träffade dannis & johnnie, härliga människor de där!
Nu ska jag krypa ner i sängen och kolla bonde söker fru , sen ska jag försöka sova. Känns som att det
kommer bli en jobbig dag i morgon   
r.i.p gammel morfar <3

fix you


When you try your best but you don't succeed
When you get what you want but not what you need
When you feel so tired but you can't sleep
Stuck in reverse

And the tears come streaming down your face
When you lose something you cannot replace
When you love someone but it goes to waste
could it be worse?

Lights will guide you home
And ignite your bones
And I will try to fix you

våga förlora för att vinna


Har precis kommit ut från duschen.Tränade fys-träning, tror jag aldrig har svettas så mycket i hela mitt liv. Men det är lätt värt det, för hur skönt är inte känslan efter man har träna en stenhård träning? underbart
och vet ni, jag sover hemma ikväll och framför allt ensam.. är inte likt Amanda Lund.
Nu ska jag krypa ner i min varma goa säng och kolla på sunes jul, mys. PUSS






bra snygg

14 december


Jag kan inte fatta att det snart är julafton. 10 dagar kvar, hihi!
känner på mig att julovet kommer bli riktigt bra och bara en vecka efter
så ligger jag på stranden och solar på Gran Canaria!
PUSS






en räddare i nöden.


Idag vakna jag upp hemma hos Elin, sovit nu varenda dag i 1 vecka.. nya kärleksparet?
Skolan va lugn med många inställda lektioner pågrund av lucian som va, så det va väldigt skönt!
Efter skolan så mötte jag upp Linn och vi åkte upp till badet för att gymma, gick helt okej.
Nu sitter jag hemma hos Elin och vi kollar på eclipse. Sen får vi väl se vad som händer.
Nej, nu ska jag avar lite social mot elin. PUSS


EN COOL ELIN OCH AMANDA FÖR ETT TAG SEN.


bra bättre bäst.


AMANDA FUCKING LUND.
ville bara skriva hur jävla bäst du är. jag älskar dig!
/ din elin fucking andersson


genie in a bottle


Idag vakna jag upp hemma hos linn med elin. Vi åt en bra frukost, sen kom pappa och hämta oss och skjutsade oss till träningen. Som faktiskt gick jätte bra, är ju äntligen tillbaka efter min korsband och miniskskada!
Efter träningen gick jag hem till Nelly som hjälpte mig med min bokrapport, så äntligen är den klar. Tack nelly!
Sen efter det så drog jag till träning #2 med damlaget som jag också tyckte gick bra.

Efter många träningar och promenader så sitter jag hemma hos Elin, vi har köpt chips och cola. Så vi sitter här och moffar rätt bra, men jag klagar inte!
Nu ska jag fixa elins systers hår, så måste avrunda. puss


BÄSTAVÄN♥


RSS 2.0