27 februari

blev väckt av pappa vid 20 öveer 7 för att åka ner till samligen på ekbacken, slängde i mig frukosten sen var det bara att börja dra oss mot enköping där vi vann träningsmatchen med 2-1, riktigt bra spelat allihopa! kändes nästa overkligt att spela på gräs igen, känns för jävla bra att det börjar dra sig mot fotbollssäsongen!. fick även näta en balja :-) efter matchen drog vi och åt,när jag hade kommit hem så hoppade jag i badet och somnade där, jaa.. man kan säga att jag såg ut som en kärring på 200 bast som hoppat upp från graven, jag visste inte riktigt om jag skulle skratta eller gråta haha!!

efter kärring badet satt jag på mig mina efterlängtade mjukiskläder och drog ner till nelly, började dra ut slinger i hennes hår som jag snabbt fick avsluta efter som jag var så dålig, så linn och felciia fick ta över det där. sen drog linn i färgen, så jag och felicia gick ner och satt oss med anneli och micke framför solsidan, snacka humor!
sen va färgen klar och det brast i tårar, nelly va inte nöjd... så jag går inte utanför med nelly nå mer, hahanerå gumman, va inte så farligt som nelly babblar om. men cissi ska fixa det imorgon så :-)
efter många moment så la vi oss i sängen och snacka om himmel och jord, mycket skratt!
nu har jag precis kommit hem så ska packa lite sen lägga mig framför en riktigt bra film.

just live your life




26 februari

i gårkväll blev det inte riktigt som vi tänkte oss, började med 3 rätters middag sen kom vi på andra planer. och i natt slutade det i nellys säng :-)

idag har jag spenderat dagen med felicia och linn, drog till vasahallen och kollade brottning, sen åkte jag och linn till donken och åt, nu ska vii fixaaa oss för sedan åka ner och dra en runda disco bowling, sen får vo se vad kvällen siktar åt, blir i alla fall en tidig kväll eftersom vi ska upp vid halv åtta imorgon för att spela första
fotbollsmatchen ute! perfekta första dagar på lovet,
seee you soon!

perfekt kväll.

har umgås med mamma,pappa och morbror hela kvällen. ska bara slänga mig in i duschen sen så ska jag fortsätta min kväll med dom, så bänkar vi oss framför big brother sen slänger vi på nån skräckfilm, som den gamla goa tiden!
åh imorgon är jag ju inget annat en ledig, fyfan så viktigt! får se vad som står på schemat, inte ett jävla piss faktiskt.. hoppas på att någe roligt dyker upp!
nej hörrni nu har jag inte tid, duschen väntar på mig så ska göra den sällskap.
kisss


även dom man älskar gör misstag, jag älskar dig morbror ♥

24 februari

torsdag, idag ska vi stor städa i lägenheten, eftersom att emmie och hannes kommer hem inatt, ska bli tråkigt att flytta ut nu, känns ju som att det är min lägenhet, haha! men gulligt av er att vi fick låna den :-)
sen ska jag njuta av att vi har lov, juste.. vi fick ledigt imorgon så jag tar lov    idag, inge sköönt!! så imorgon ska jag sova ut, sen åker ag en sväng till västerås för att möta nelly där vi ska strosa lite i affärer. mysigt!
sen får jag se vad min fredag bjuder på, skulle vara kul och samla upp alla tjejer och göra någe kul!

see you later




happy


23 februari

Tjenis penis

 

det fanns inte en ända bra anledning att gå upp ur sängen idag, igår somnade jag väldigt tidigt var helt sluut efter träningspasset sprang 3 km sen styrke träning, efter träningen så provade vi våra nya overaller fyfan va snygga som var! as snygga faktiskt :-)

sen körde pappa förbi mig till consum dr jag köpte jordgubbar,kiwi, äpple,banan, apelsin och glass till det, när jag hade kommit till lägenheten stod maten serverad där nelly hade lagat middag gulligt!

hoppade in i duschen och stod där ett bra tag, det är väldigt svårt att hoppa ur duschen när man har stått där för länge, men fruktsalladen var klar och big brother började så jag hade inte så mycket val. bänkade oss framför big brother med trötta ögon, jo jag var väldigt trött, däremot inte nelly! jag gick och la mig på direkten eftersom mina ögon inte kunde hållas uppe längre.

 

idag vaknade jag av att mamma = nelly väckte mig,- du måste gå upp amanda!! åh då vill man bara ta livet av sig, när nån säger att man måste gå upp på morgonen, eller att väckarklocka ringer..

satte på mig kläderna och åt frukost som nelly hade tagit fram till mig, jaa hon är verkligen som en morsa åt mig.. haha!

när jag ska gå till skolan kommer nelly tillbaka och säger att deras tåg är inställt, vissa människor har verkligen tur. Jag har en jävla lektion nu sen ska vi gå till badet för att simma klassikern, jipppi!

grattis till dannis på hennes 16 årsdag, puss på dig babe :-)

 

nuuu vill jag ha sommar!!



Min helg.

* Fredag, va ute och firade snyggamanda, riktigt nice kväll! kul och träffa alla brudar :-)
planerade lite sommar planer, åt god mat och lekte sex leken, grymt kul!
efter en grym kväll hos mandis åkte jag till lägenheten. mitt nya hem hihi. där nelly låg nerbäddad i soffan framför tven,satte på en film och satt och snacka hela kvällen, sen fick vi främmande för ett tag. usch

*Lördag, gick upp vid halv 9 för att sedan dra på cup i västerås, kände inte att det var nå helst problem att gå upp eftersom det va fotboll på tur OCH att kanske världens snyggaste kille dömer oss, fyfan.. kill me!
efter en heldag fotboll så åkte jag och nelly hem till lägenheten och la oss och chilla, sen hoppa in i duschen och göra sig i ordning för att gå på derby, kungsör - arboga. arboga vann så klart! och världens bästa felicia blev matchens lirare, grymt! efter matchen så drog jag,linn,agnes och nelly till consum för att handla kött,pommes och varm beanäs sås, efter ett tag så kom felicia också började laga mat sen satte vi oss vid bords, riktigt mysigt! satt och prata om himmel och jord.
Sen hände det mindre bra saker, men vi kämpar oss igenom det här med dig bästa linn, det vetu!

* Söndag, gick upp vid 9 åt lite frukost sen kom pappa och hämtade mig för att åka på fotbollsträning♥ sen åkte jag till lägenheten där nelly låg och sov! den jäveln haha :-)
linn och felicia kom ner till oss så vi gick och åt lite käääk, sen gick vi till ica och handla redbull och fruktsallad, kanske det bästa som finns.
så vi moffa i oss fruktsallad, eller jag gjorde väl det haha. efter ett tag kom agnes och elin också. jag och nelly gick och handla lite nödvändiga saker som vi behöver till lägenheten, sen gick vi en vandrig tillbaka till brudarna, bänka oss framför solsidan med popcon,chips,dip och cola zero! efter solsidan drog felicia och linn, så jag,nelly,elin och agnes satte på big brother, haha fyfan vilket jävla skämt, 40 årig tjej, herrugud! då skulle liksom lika gärna min morsa kunna vara med, haha men jävlar vilket krig det kommer bli! haha
sen drog sötis elin hem så var bara jag, nelly och agnes kvar. så vi kröp under täcket och sov.

jag har verkligen världens bästa vänner, love!



Åren går och vi förändras
Men någonstans djupt där inne
finns en bild som aldrig försvinner.



18 februariii

haha jag måste vara den klantigaste människan i världen, servirtris är nog inte min grej..
jag har varit så duktig hela veckan, haha men så idag..
började med att jag gick fram till en man som satt där med sina barn och sin fru, och hans son var väldigt snygg så jag tyckte det var lite kul att gå tiill just det bordet eftersom han satt där, och då fick jag se honom nära, jag tog taldrikarna när dom hade ätit klart men tappar den över mannen! så jag tar upp taldriken där det va kött,potatis och beanäs sås över hela kuken och på shortan! och när jag tar upp taldriken så drar jag beanäs sås i hela tjejens huve! hahah varför alltid jag? fyfan..
nu ska jag ialla fall träffa felicia och linn så ska vi  börja fixa oss, så tillbringar vi kvällen med att fira bästa amanda :-) grymt!

kyss



miss ♥

16 februari

har precis kommit hem från stadskällarn, har serverat hela dagen så min rygg håller seriöst på att gå av, haha :-)
ska dra i mig lite käk sen göra kladdmuffins med min söta kusin, sen får vi se vad min kväll bjuder på.. ingen aning vad som händer, vill hitta på något skojsigt. men vi får väl see vad som sker, får se om jag verkligen orkar göra någonting eftersom min träningsvärk tar kol på mig, men jag klagar inte! träningsvärk är en symptom.. då vet man att man har kötta på bra!
juste, hannes ringde nyss och fråga om jag ville vara hundvakt och bo i hans och emmies lägenhet i en vecka, dom ska utomlads.. inge avundsjuk! men det ska bli kul faktiskt!

pusss'




hur ska man älska nån som har älskat nån förut





good night!


Dagen började med att jag gick upp och dusha och fixa till mig sen drog familjen mot köping, där vi firade emmie som fyllde 20 bast! grattis again bästaemmie :-) efter  sjukt god mat och kladdkaka så åkte vi hem till boga, packade kläder sen kom hannes,emmie och matilda upp och hämtade mig. Åkte hem till dom och fixa lite, beställde pizza och moffa i oss eftersom vi inte hade så gott om tid haha, fyfan vilken rolig kväll,det var nå så sjukt!!
var hemma vid 12 där nelly och linn väntade på mig, hoppa ner under täcket och myste ner mig. hihi
sov däremot inte så mycket eftersom jag skulle upp på träning dan efter, efter många moment  så lyfta jag på arsle och sat på mig kläderna och åkte ner till sturehallen, bad gör man liksom inte fotboll? riktigt bra träning!
nu har jag precis kommit hem från en tur med min mormor och morfar, så ska lägga mig nere i soffan och njuta av att looka solsidan! Min vecka ser hel grym ut.. Praoar på stadskällarn hela veckan, sen fira mandisen på fredag! perfekt :)



sommar ♥


10 februari

slutade skolan vid kvart över 1 så drog och mötte nelly, sen kom mormor och hämta oss. När vi hade kommit hem så sprang vi direkt upp och la oss ner i soffan med ett varsit duntäcke, satt på en skräckfilm.. och jag lovar er, den filmen kommer jag aldrig mer se i mitt dyrbara liv, fyfan är mitt ord!!Nu ha nelly åkt hem  och jag ligger i min mysiga soffa framför en kärleksfilm, riktigt mysigt! ska snart hoppa i ett varm bad och ligga och dega där, sen får vi se vad som händer,känns som jag behöver ha en chillkväll framför massa gamla filmer och inte göra ett piss, det är inte så ofta man hinner sådana saker nuförtiden,tyvärr..

helg tomorrow :) gooood!




9 februari

vaknade upp hos nelly vid halv 1, gick upp och åt frukost och satt på en film, var kvar hemma själv i huset eftersom nelly va hos doktorn i västerås, hon kom hem ganska snabbt efter jag kommit upp ur sängen, sen begav vi oss upp till brattberget och mötte elin, gick upp till mig och åt pannkakor och satt på en film. Sen var det dags för träning så pappa körde ner oss till ekbacken, där vi direkt satte oss i bilarna mot eskilstuna, var riktigt dålig plan faktiskt, men vi körde på en då! efter 1 timmes träning drog vi oss hemåt, haha hade en riktigt rolig åktur, för sköna människor! :)
nu ska jag slänga mig i en varm dusch eftersom jag håller på att frysa ihjäl, sen ska jag plugga fysik och matte.. prov imorgon, whohho!
kysss



Gran canaria ♥

8 februarii

haha blir inge långt inlägg eftersom mina ögon slocknar när som helst, blev en löprunda på 3km,sen intervallträning och stryketräning i brottarlokalen, grymt!
direkt efter träningen drog jag hem till nelly, och nu ligger vii i sängen och kollar film, myysit! 
studiedag imorgon... tack gud!!


both you and i know


amanda lund


i'll be missing you

idag har det blivit en heldag i romme, så grymt kul! fast än att jag är sämst på att åka skidor så var det riktigt roligt, kan nog vara tack vare mina underbara vänner :) älskar er. kom i alla fall hem runt 6 och nelly kom nästan direkt till mig med coca-cola zero. gulligt! så nu sitter vi i mitt vardagsrum och bara pratar, tror båda behöver det just nu faktiskt. senare blir det nog bara plugg, har högläsning i engelska imorgon, kommer gå åt helvete eftersom jag inte har några saker hemma.. hehe. men nej, nu ska jag fortsätta mysa med nelly :-) bilder kanske kommer sen från romme!
bild på mig och nelly från 2009, fan vad fort allt går!

i juuuust have sex

haft en riktigt rolig helg, grym med andra ord.

har precis suttit foten i huset efter en kväll med felicia i Örebro, mysigt!

fellanhhh gjorde verkligen min söndag, du är för bra. ääälskar dig

nu har jag fixat allt skit tills i morgon och ska lägga mig i sängen och sätta på en film, ska upp vid halv 7 imorgon så känner att det börjar bli dags för mig att komma till sängs, brukar låta sååå.. men ska ju förfan till romme så måste upp, tror det kan bli jävligt roligt! skidor och amanda lund är ju inte direkt någon hit, men vafan?!

man måste ju bjuda på sig själv,så tar med min kamra  så får ni njuta av att se några härliga kort.


bajs,bajs


 


grym kväll!

Vilkeeen JÄVLA kväll brudar! faaan va bra ni är tjejer! a very very goood night!

kommer bilder från kvällen sen, :-)

så synd att vi aldrig hinner träffas så mycket som föruut, skittråkigt.. men i sommar då jävlar, då är vi igång igen, tror att det här kommer bli våran sommar helt klart! ;)

hahah bruuudar!! nien,nien,nien. haha för jävla sköna människor, jag dör!

neeej, nu har jag laddat ner she’s all that så ska krypa ner under täcket och kolla på den med min mysiga pojkvän.....  nej juste, jag har ju ingen. haha fyfan!

Sen gör jag mig i ordning för ska ner och träffa granell,julia och felicia i vasa hallen för att looka innebandy, ikväll får vi se vad som står på schemat, det återstå och seeee, hehe ;)

kyssen

 


 

 

 

 

Du håller mig kvar i nått jag lämnat, för länge sen



hell yeah!


Good night very very gooood night




kiss - forever

I gotta tell you what I'm feelin' inside, I could lie to myself, but it's true
There's no denying when I look in your eyes, girl I'm out of my head over you
I lived so long believin' all love is blind
But everything about you is tellin' me this time

It's forever, this time I know and there's no doubt in my mind
Forever, until my life is thru, girl I'll be lovin' you forever

happy

Idag har det vart en riktigt bra dag, började med att jag felicia och amanda drog ut till donken och satt där från 2 till halv 6, ja vad kan man annars göra i den här staden? haha. var riktigt mysigt ialla fall! pratade sommarplaner och massa kul, för bra är ni tjejer!
När jag hade kommit hem var jag tvungen att leta prao plats för dumhuvet själv har ju inte gjort det tidigare, amanda lund i ett nötskal! efter många moment så hittade jag en praoplats, och kunde inte fått bättre, så är riktigt nöjd. Ska vara på stadskällarn i en vecka, så det ska bli riktigt kul!
senare ringde elin och sa att jag skulle följa med ut och löpa, så satt på mig löparskorna och sprang ner till elin, va ju inte det lättaste och springa när det är så himla halt! men vi sprang cirka 5 km, viktigt! Mindre kul att både jag och elin hade så sjukt mycket träningsvärk, men vi kämpade på! som sagt det är ju bara posetivt med att ha träningsvärk, hihi
sjukt vad veckorna går snabbt, och fint väder har det också vart, ett stort plus på det!
FREDAG imorgon, min dag ser väldigt braaa ut, ska hem till cajsa och fira henne med alla tjejor. Kommer nog bli en sjukt rolig kväll. :-)
Nu ska jag krypa ner under täcket, natti!

Grattis igen, snygging :-)

-

Är för trött för att göra ett piss, känner mig tung i huvet och krasslig som fan. Men det går över om jag lägger mig och sover framför en film en stund, för ska ju upp till brottarlokalen och träna sen, chill!
Efter träningen åker jag hem till Nelly och umgås med henne all night long, har saknat min lila pulla..
Har precis räknat ut att vi går en vecka i skolan sen har vi proa,
efter den så går vi bara en veckan sen är det loov, fyfan va viktigt!
och sen är februari redan slut och vi är inne i mars! vi bara flyger in mot bättre tider, och är liksom mindre en 4 månader kvar till jag,mamma och agnes dra till turkiet! och konstig nog så kommer nelly och mimmi ner till alanya några dagar efter, så åker in och träffar snyggingarna nån kväll!
Sen ska jag även träffa en jag träffade i turkiet förra året. Nice ;-)

Ps. Och så får jag ju inte glömma att jag fått en väldigt fin inbjudan till cajan som fyller 15 år på tordag! grattis i förskott babe, Så vi alla brudar är samlade på fredag och ska fira henne,  Ska bli riktigt kul!! för härliga!





- ångra aldrig något som en gång fått dig att le


RSS 2.0