4:Något jag älskar

usch det är såna här dagar som får mig att tänka tillbaka.. är verkligen inte på toppen humör idag, vilket suger..

hatar sånt här, men så äre.. ska ta med loka och jordgubbar ut i solen och se till att man blir på bätte humör, ska i alla fall spela med u-laget idag första seriematchen så det ska bli kul. Hoppas det går som det ska också.

vet inte riktigt vad som händer ikväll, återstår att se. ha en bra dag!



 


något jag älska


3: En av de viktigaste personerna i mitt liv.

kände mig bra ensam igår kväll så jag gick hem till bästaagnes och sov där, satte på en film och myste. sen fick vi även besök av sebbe rästen av kvällen, trevligt!

ställde klockan tidigt eftersom att det var mycket och förbereda till filmningen. åkte först upp till badet och filmade där , blev faktiskt jävligt bra haha! sen åkte vi upp till agnes där vi filma det sista och sedan så beställde vi alla en familjepizza att dela på.

nu har jag precis kommit hem från ekbacken, riktigt härligt faktiskt! så nu måsta jag slänga in mig i duschen så jag blir fräsch, vet inte riktigt vad jag ska hitta på i kväll blir nog en kväll med familjen. see you later!


en av de viktigaste personerna i ditt liv, mamma ♥


jävla jehovas vittne!

 

skulle precis göra i ordning oboy och mackor då jag ser en kille som står och kollar på mig igenom fönstret och sedan går och ringer på dörren?snabbt som fan sprang jag upp för trappen och låste in mig på toan och ringde mamma, då hon berätta att jehovas vittne var runt i kvarteret, haha! men hur normalt är det att man går runt på baksidan och kollar in i  ens fönstret!! fatta hur jävla rädd jag var.


2: En kväll du aldrig kommer glömma.

reklamfilms vecka i skolan, inte direkt ansträngande precis! riktigt roligt faktiskt.

efter skolan så stoppa jag i mig lite käk och sedan iväg till ekbacken för träning, känns jävligt bra att vi är i gång igen och nästa vecka kör vi igång serien, 8 maj seriepremier!!

efter träningen så åkte jag och handla åt mina föräldrar, senare fick  jag fin besök av nelly,

nu ligger vi sängen och ska sova, see you tomorrow!





En kväll jag aldrig kommer glömma


1:Facebooks profilbild

lördag: drog en sväng förbi släkten i sala och åt påskmat blev inte så lång varit eftersom att vi skulle ut till amanda för en grillkväll, han knappt komma hem innan vi skulle åka så felicia kom förbi och hämtade mig, jag har verkligen världens bästa vänner! ♥

tråkigt att inte alla brudar kunde vart med, men blir bättre till sommaren. blev i alla fall ändrade planer framåt kvällen så vi tog oss in till stan och träffade massa människor och slutade till sist i linns säng. hade en riktigt rolig kväll i alla fall!

 

söndag: jag och linnsan gick upp tidigt för att komma snabbt ut i solen, låg i solen till tre då pappa kom och hämtade mig, tog sen en fika på stadsgården med agnes faktiskt helt sjukt att man redan kan gå i shorts, underbart!

åkte till mormor och morfar för att äta påskmat, stannade kvar ett bra tag och snackade massa skit med bästamormor, sen skjutsa pappa ut mig till linn.

 

måndag: jag och linn var riktigt sugna på att dra in till örebro för att kolla på bikini och hennes föräldrar skulle ändå in så det var ju great, och vi hittade det vi behövde så det var väldigt bra, vilket inte är ofta... efter en härlig dag i örebro så tog jag och agnes ut oss till götlunda för att kolla värhulta - götlunda där vi träffade massa härliga människor, nu har jag precis kommit upp ur ett långt bad så ska lägga mig o kolla dagens man och sen bigbrother, see you later!

 

första träningen för i år på ekbacken imorgon!!!

och 20 vanliga skoldagar kvar tills turkiet!!! helt sjukt :-)



Facebook profil bild.


-

1: Facebook profil bild.

2: Ett kväll du aldrig kommer glömma.

3: En av de viktigaste personerna i mitt liv.

4: Något jag älskar.

5: Dagens klädsel.

6: 5 finaste låtar.

7: 5 fakta om mig själv.

8: Något jag saknar.

9: Gammal och ny bild på mig själv.

10: En snygg person.

11: Msn profilbild. (skype)

12: 5 mål i livet.

13: Finaste bild du vet.

14: Finaste citat du vet.

15: En bild som för mig betyder kärlek.

16: En bild som alltid får mig le.


23 April

shit har inte bloggat på hur länge som helst, sorry.

 

påsklovet har vart hel grymt och vilket väder vi haft, men det är ju inte riktigt slut än vilket är väldigt skönt, så ska se till och sova ut dom sista dagarna, nästa vecka så går vi troligtvis på ekbacken, fyfan va häärligt!

börjar liksom serien om mindre än en vecka, sjukt!

 

började fredagsmorgonen med att lira boll med u-laget, vann med 3-1, gjorde en helt okej match.

efter matchen drog jag hem och duscha sen ner till agnes där linn också var, riktigt roliga människor.

drog en sväng ner till statoil för att köpa chips sen satte vi på eva och adam, och till sist så fick vi riktigt roligt sällskap! nu har jag precis kommit hem och tänkte slänga på skilda världar, godnatt människor.



some moments you never forget


16 April

fredag: drog som sagt till kungsör med julia och cajsa där vi träffade jennifer och sanna. skulle gå på bio men den var inställd så vi hitta på andra roligheter, riktigt härlig kväll!

på natten nån gång så kom nelly och mimmi till mig, har inte träffa mimmi på hur länge som helst så det var roligt, vi la oss i sängen rätt snabbt och låg där och snacka om allt, mysiit :-)


- nu har dom precis dragit så jag ska slå på skilda världar sen ska jag börja fixa mig lite, ikväll blire bio med cajsa,linn och kanske agnes tror på en hel grym kväll :-) ha det bra allihopa!






worst part is over

torsdag: jag och agnes drog till stan och köpte glass och satte oss i solen, sen drog vi på fotbollsträning. underbart! efter träningen så åkte jag och granellen till mormor och morfar där vi firade världens bästa morfar som fyller 60 år! trevligt sällskap och god mat :-)

sen åkte vi hem och la oss i ett bad. sen ladda vi fram chips och dricka framför bigbrother och sedan oskyldigt blå, vi vaknade väldigt tidigt så vi satt på en film och slumra till den, sen gjorde vi ordning lövbiff och pommes, inte så lyckat men det gick och äta.. hehe ;-) älskar dig mandisen!

 

- nu ska jag baka cajsa-amanda kakor sen ska jag börja fixa mig lite smått sen blir det eventuellt kungsör :)



haha 2009, love ♥

13 april

braaa skönt att vi tar påsklov imorgon, inget jag klagar på :-)

hoppas på ett grymt lov med mina brudar och mycket fotboll, hihi

 

imorgon blire fotbollsträning och häng med mandisen, blir en myskväll sen nattar hon kvar hemma hos mig, mycket bra :-) see you tomorrow bitches.





last thing on my mind

blev en spontan promenix med elin igår kväll, gick ner till consum och köpte vidruvor och cola och satte oss nere vid ån och snacka, riktigt mysigt!

 

efter skolan så cyklade jag och agnes upp till consum där vi träffade nelly, köpte mat och sedan åkte vi hem till henne och grilla, riktig härligt och vilket väder det har vart idag, känns verkligen som sommaren är här.

vid halv 8 så cyklade vi ut till donken för en jävla cola, men det vare värt. nu har jag precis kolla klart bigbrother, så tänkte slänga mig i badet och sen krypa ner framför nån bra film.

redan tisdag imorgon! får ligga i och kämpa dom 3 sista dagar innan vi går på påsklov!

livet leker :-)

 

bilden är tagen ungefär runt 17 maj, ser ut att bli en jävligt bra sommar!


underbara helg :-)

ååååh vad jag älskar stockholm! nu vet jag exakt vad jag ska ta vägen i mina dar.

har haft det så jävla bra uppe i stockholm och har vart så kul och träffa alla igen.

hoppas det inte dröjer länge innan vi kommer upp igen, åh saknar det redan!

har även fått hem massa kläder också, hihi :-)

 

söndag: match mot triangeln där vi vänder i andra halvek och vinner med 2-1, grym match tjejer!

nu är det verkligen igång igen, happy girl.

nu har jag precis kommit ur duschen så ligger i sängen och ska sova innan big brother börjar.

jag och nelly har även möblera om i mitt rum så tänkte slänga in lite bilder, blev faktiskt jätte nöjd!


love you!

idag så fyller min bästa bror 20 bast!

vi har bråkat tusentals gånger, men ingen kan ha en sån bror som jag har. han finns där för mig oavsätt vad, och alla våra minnen är ju helt otroliga! haha så mycket som vi har skrattat! att du är väldigt överbeskyddad får jag ta och leva med, jag vet att du bara menar väl :-)

 

slutar snart så ska hem och fixa mig för att sedan dra till mormor där vi har fest för hannes där det kommer vara massa roligt folk! så ska bli kul och träffa alla, see you soon!



someday we now

har precis kommit hem från södrastugan där vi hade spelar möte om säsongen, känslan att vi snart går ut på gräs är fan obeskrivligt, går liksom bara nästa vecka sen är det påsklov, veckan efter påsklovet har vi filmvecka sen är det redan maj! och då är vi ute och lirar för fullt, häääärlig känsla!

nu ska jag lägga mig i ett varmt bad och njuta av att vi glider in i sommar tider, this summer will be wild and crazy :D

 

 

att se tillbaka på en tid man var så jävla lycklig får mig att le. vilka minnen tjejer!

tog silver i skadevi och vinner dm mot skiljebo där vi blir västmalands bäst 96lag!!

nejnej... jag skryter inte haha ;-) åh ni är så underbara allihopa! ♥


 

 



4 April

i am sorry för att jag vart kass på att uppdatera på stista tiden, men ska bli ändring på det!

efter en härlig dag i skolan så drog jag och emmis till nya godis butiken, bra gooott godis det var! så vi köpte ett lass och tryckte i oss :-) mötte sedan upp nelly och elin så vi tog en promenix hem, elin skulle iväg på träning så jag och nelly gick hem till mig och la oss under täcket framför she´s all that. efter allt onyttigheter jag tryckt i mig så kände jag att jag bara ville iväg ocb träna, efter en hård träning så la jag mig i ett varmt bad sedan gjorde jag ordning gröt och satte mig och gjorde klart krönikan, riktigt kul faktiskt.

sen får man ju inte missa bigbrother, så jävla bra!

fick också reda på att jag ska till stockholm med nelly på torsdag, riktigt mysigt.

ska bli kul och träffa carro som jag inte sätt på hur länge som helst. blir massa shopping och mys! ser ut att bli kanon :-)

tråkigt att jag missar firadet med dig julia, men jag får fira dig sen gullet!



bakom varenda kvinnas hjärta, gömmer en hemlighet.


only you


fredag: marieberg med min fina mormor, mys med agnes och felicia.

lördag: marieberg med felicia och agnes, chill och pizza med nelly,linn och agnes.

 

mitt köp:

  • jeans
  • 3 linnen
  • byxdress
  • bikini
  • solbriller
  • örhängen/halsband

 

nu har jag precis kommit hem från kumla där vi lirade match, vann med 4-0

sjukt bra match, alla gjorde en riktigt bra insats! neääj nu ska jag springa ner och kolla om mamma är färdig med maten, sen kommer jag att göra mig en fruktsallad och lägga mig framför tv:en hela kvällen.

sommaren 10 ♥


RSS 2.0