- John Bauer eller Vasa?

Så himla svårt och veta vad jag ska välja för gymasium, eller jag är helt säker på att jag vill gå samhälle, i alla fall som jag känner nu.. Men jag vet liksom inte om jag ska gå i arboga eller i västerås?!! så himla jobbigt..

 

* Vasa: Jag behöver inte pendla,vänta på försenat tåg eller komma hem sent på kvällarna, alla lärare verkar underbara och många av dom jag känner ska börja på Vasa och känner ju redan några där sen tidigare.. Men nu ska jag inte tänka på vad mina kompisar ska gå men ah ... Jag vill ju gärna hålla på med fotboll, finns det ens att välja där längre?

 

* John Bauer : mycket träning (fottboll) träffa massa nya människor, göra mycket praktiska saker och inte mycket läxor för man gör allting på skolan eftersom det är 3 timmars lektioner..

 

Har pratat med en del om båda gymnasierna men mest om John Bauer eftersom Nelly o Elin går där, så har ju fått reda på hur mycket som helst, och jag älskar ju att göra praktiska saker inte hålla på att anteckna ner vad en lärare säger om kung Adolf 11 typ?! Fyfan...

Har ju varit med samhälle på vasa, det verkade faktiskt bra men man vet ju liksom inte riktigt hur det är på en dag..

Så får ta och höra med nån/några från samhälle hur det verkligen är... Om någon går samhälle i Arboga och ser det här. Please help me haha :-)


( Älskar helger! )

Fredag: Blev planka med Michelle på Secilia, efter det drog vi hem till mig

för idol o mys, trevlig kväll :-) var jätte längesen jag och mimmi träffades faktiskt!!

sen så la jag mig, var så sjukt trött men så klart blir jag ju så jäkla pigg när jag lägger sig i sängen haha, somnade vid halv 4, inte bra haha.

Lördag: KAOS morgon.... Först försover jag mig sen så glömmer jag kortet när jag och Agnes var på tågstationen för att ta tåget till Örebro för shopping, men tåget skulle gå om 6 minuter, men som tur så hade tåget blivit försenad några minuter så pappa hinner ner med kortet, och jag säger till Agnes - Fyfan det är inte varje dag man har sån tur i livet... Nej och det hade jag ju inte nu heller eftersom att tåget åkte iväg när jag kommer upp... Så jag kasta den där biljetten och var så jävla arg så vi tänkte men då åker vi till Västerås  som går 20 över och fick ta ut en ny biljett... Nej men så klart så ändrar sj att Örebro tåget kommer vid halv igen så då kunde vi ju åka på den biljetten jag slängde... Fyfan vad trött jag blir på mig själv ibland hahah!

Var i alla fall en jätte mysig dag i Västerås.Hittade lite smink, en bh och några par trosor nödvändiga saker!


Runt 9 kom Cajsa och hämta mig för att sedan åka ner och bowla med alla brudar!

Jag & Cajsa vann, så jävla grymma haha :) Efter det så satte vi kvar på bowlingen, hur mysigt som helst! Så underbara vänner har jag,helt sjukt!


kyss/ A





( Mysig dag! )

Jätte skön dag i skolan idag, vanligtvis brukar onsdagar vara den värsta dagen på hela veckan, men nu veckorna innan jullovet så är det mycket annat man ska göra. Vi har alldeles för mycket prov framför oss nu

och det mår jag inte direkt så bra över, fyfaan.... :-(

Fick tillbaka SO- reflektionsrapporten idag, fick jätte mycket beröm av Uffe, och vårat grupparbete som Jag gjorde med Daniel & Felicia, vi gjorde ett radioprogram om buddismen som vi också fick hur mycket beröm som helst för, Uffe ville ha den för att visa andra elever framtiden, så var jätte kul! :-)

Efter skolan så blev det lite mys hemma, kollade lite nyårsklänningar med Emmie och käka. Sen mötte jag upp Nelly vid tågstationen, åkte till John Bauer i Västerås för att kolla idrott/samhälle där Nelly går, men hon var så gullig och visade mig runt och berätta lite om det, och jag tycker det verkar jätte bra! Men när jag kom hem hade jag fått ett brev från ett Elitfotbollsgymnasium i Västerås, så är lite sugen på det med... Får åka in och prov träna någon dag och sen söka, sen får jag väl se vad det lutar åt haha.


har blivit en hel del plugg i kväll, är snart klar med kärleksarbetet måste bara rätta och skit haha. Jag älskar verkligen att skriva och speciellt när man ska skriva om kärlek, så kul hihi!

Sen så avslutade jag min kväll med lussebullar,julmust framför Barca-Milan med hela familjen ♥


Nu vill jag bara att bebisen ska komma!!!

Puss / A


- You are a chapter from my life. I'm trying to forget about you all the time.


( Tisdag )

Efter skolan gick jag en sväng förbi Hannes & Emmie, ,dom höll på att sätta upp stjärnor och massa fint hihi, jätte mysigt! sen mötte jag upp Elin för att gå och sola!

sen blev det en promenad hem i mörkret med massa snack, Sjukt att det är så varmt ute och det snart är December, i december måste det vara snö sen bryr jag mig faktiskt inte! kommer så väl ihåg förra året vad snabbt vintern kom och hur lång den var, ett rent

helvete vare faktiskt haha.


Vid 6 drog jag på Zumba med laget,  va mycket jobbigare den här gången men måste vara för jag inte fatta någonting  hur man skulle göra första gången, haha!

sen har jag bara ägnat min tid på massa fotboll och massage, perfekt tisdags kväll!


I morgon så ser dan ut att bli jätte bra. julbakning och massa julmys med Mamma och Emmie sen iväg till John Bauer med Pappa och Nelly för att kolla om jag fortfarande är intresserad av att gå på de Gymnasiet.

 

godnatt och kyss / A


( Måndag )

Det var några som trodde jag mena nån speciell när jag skrev - du kan hålla käften under bilden i förra inlägget, men va ju menat till bilden haha. om ni trodde något  annat hihi :-)


Har spenderat min kväll tillsammans med Nelly och Jannika, blev bakning,snack och mys framför tv:en! mysig kväll med bästa tjejorna!

har faktiskt inte gjort så mycket mer haha. Men nu ska jag hoppa

in i duschen sen blir det att mysa sig ner framför nån bra film, gud så skönt!

 

5 veckor kvar i skolan och 2 av veckorna så har vi pyssel och film, det är även massa dagar som går bort för besök på gymnasium och massa annat, så kommer gå jätte snabbt.. Jag tycker allt går så snabbt nuförtiden, kanske för man blir äldre?..  Tyckte att förra hösten gick as segt! Nu är det snar Jullov liksom.. Det är fan sjukt!

 

kyss / A



( Helgen )

Fredag: Drog till Marieberg med Mamma,Mormor, Ida & Lina.. hittade riktigt mycket faktiskt.. skulle egentligen bara åka och titta lite, men såklart hittade jag massa :-) tänkte lägga upp senare vad jag köpt hihi.

senare på kvällen så kom Agnes & Cajsa hem till mig, blev mys framför idol hiih.

 

Lördag: Var på Ullvi med Agnes och kollade på Vård.. Var ju jätte intresserad av det förut,men jag vet fan inte längre! as svårt.. Tror inte jag vill gå där..

Sen hem och fira min Morbror som fyllde år,  love you!

efter en trevlig middag med släkten så drog jag och kusinen hem för fix, vid 10 åkte vi ner och mötte Agnes & Linn för att sedan bowla!! och jag vann haha... fuck you Linn haha:D

var i alla fall en riktigt trevlig kväll med brudarna,jätte kul och

träffa Linnsan som man inte ser så ofta gör längre :-( men får se

till och ses på helgerna hihi!

 

Söndag: Mys och film med Nelly hela dan, eftersom att vädret var förjävligt... vid 4 åkte jag ner o mötte upp Elin för att sedan dra på träning! såå braaa :-)

efter träningen blev det middag med Mamma,Pappa,Hannes & Emmie, mysig kväll!



du ska hålla käften.


(I don't know what to do)

 

 

Hallo..

Åkte ner till pops för att möta upp Jannika eftersom hon praktiserar där. Vi gick och mötte upp Nelly på Gäddgårdsskolan för att sedan gå till Stadsgården för fika och mys! Träffade även Elin och Mimmi där..  trevligt :-)Vid halv 6 kom Pappa och hämta mig, åkte upp till Nautilus och tränade mage,bröst och ben så känner redan nu att det tar, men så det ska vara ju!

Nu har jag precis varit ute och gott med Agnes, kändes att det var behövligt! skönt att bara kunna gå och prata om allting..

Nu hade jag tänkt ränsa min garderob som jag skulle gjort idag.. men det får jag

ta och göra en annan dag för jag ska lägga mig nu...

Åhh, nu vill jag bara ha snö och all julstämning! så himla mysigt... finns så mycket

mysiga och underbara saker som händer inom en kort tid hihi.

Lite av det grejorna jag vet en så länge:

  • Massa roliga aktiviteter som händer i skolan i December..
  • Se Luciatåget som Nelly är med i Arboga
  • Glögg,Julmust,Lussebullar,Julskinkan och all Julmat!
  • Min underbara kusin kommer hem efter en jorden runt resa!
  • Jullov!
  • Julklappsbyte & umgås med mina underbara vänner..
  • Träffa Släkten.
  • Julafton, lite tråkigt att inte hannes & emmies barn hinner komma innan jul,men får bli nästa jul hihi..
  • Nyårsafton
  • Min 16 årsdag,
  • Caribien kryssning med Mormor och Morfar...  Florida,Mexico,Jamaica,Haiti & Bahamas


vintern 2003 :-)

( Tankeställare )

* Aldelles för lång skoldag
* Dollarstore med Mormor
* Käk med Alisa & Agnes
* Bio med Amanda,Alisa,Agnes,felicia & Emma :*
* Mys med Mamma framför Beck.

Nu: ska jag lägga mig i sängen och sova.. Har ju lovat att lägga mig tidigt nuförtiden
men det ska jag börja med imorgon haha!
Redan Torsdag imorgon och är snart helg igen, gud så underbart. Älskar helger!

Och hörrni ni som läser min blogg, förlåt för jag har så tråkig blogg.. Men jag ska försöka
göra bloggen roligare på något sätt, haha! Är det någonting ni vill veta om mig,något ni vill jag ska
berätta om eller något ni tycker jag ska göra här på bloggen,så är det bara att skriva en kommentar please!



Du är min dröm, men jag måste låta dig gå..





Jag och bästa Cajsa i September. Miss you

( Glada miner )


Jag ska bli faster åt en liten flicka, det är beräknat att den ska komma den 25 april... hihi så himla glad ♥

Rätt jobbig dag i skolan, fysik prov och engelska läsförståelse.. Men gick bra :-)
Efter skolan så drog jag hem till mormor för käk och sedan snabbt iväg till brattis för att köra fotboll och innebandy med några från släkten och elin hihi, vi har hyrt hallen enda fram till jul, skit roligt! sen blev det zumba med laget, haha fyfan så roligt det var... men kan ju inte säga att jag var speciellt duktig, men vad fan gör det!! bara att köra på  juuu! :-) Efter träningen blev det käk och mys med Mamma,Pappa, Mormor,Hannes och Emmie.

Nu har jag precis vaknat efter att har sovit i en timme, så tänkte fortsätta sova nu haha.. puss på er!!
I morgon är det Onsdag och det ser jag fram emot. Ny dag,nya möjligheter, bio & käk med brudar och en dag närmare helg, love it :-)




Turkiet 2011 - Saknar vekligen..

( Glada nyheter )

Måndag igen... Helgerna går så himlans snabbt! Rolig helg i alla fall :-)
Var med på vasa idag och kollade lite eftersom jag är sugen på att gå där, speciellt på samhäll
men man vet ju liksom inte, är även sugen på samhäll på John Bauer i Västerås så hade tänk och vara med lite där också! Var ju där för nån månad sen och tyckte det var riktigt bra, är ju mycket idrott i och det vill jag ju faktiskt ha mycket av och det är det ju inte speciellt mycket på Vasa, så har världens ångest...


efter skolan blev det tacos och mys framför tv:en, somnade och sov i 2 timmar.. asså jag har varit enormt trött på sista tiden, inte bra för mig att vara uppe sä här sent som jag är just nu.. ska faktiskt försöka börja bli bättre på att gå och lägga mig i tid och sen äta bättre för jag känner mig verkligen inte bra i kroppen... äter aldrig frukost om inte jag sover med nelly, då tvingar hon mig.. asså jag älskar frukost men orkar inte gå upp tidigaare för att göra det.. :-s

senare på kvällen efter en hel del plugg kom hannes och emmie upp och fika, vi har renoverar hela doms lägenhet nu när dom varit i Egypten i en vecka..  hihi blev så jävla snyggt!! och dom blev jätte glada hihi :-D
och imogon.... ska dom ska å ultraljud imorgon... som ni alla redan vet så ska jag bli faster!!!!  jag kan fortfarande inte fatta att det är sant.. är så jävla glad så det är sjukt.. jag ska bli faster till världens finaste unge och är så glad över att Emmie ska bli mamma till barnet... man kan inte hitta någon bättre en henne! så underbar :-) hihih är så glaaaad! min  bror och emmie ska få en liten bebis, helt sjukt! ♥



( kapitel ur mitt liv )

agarna fortsätter gå så himla snabbt, redan torsdag i morgon. helt sjukt!pratade med syon idag och Jag Alisa, felicia och Amanda skulle vara med en dag på Vasa och se hur det är, eftersom vi är sugna på det! Men blev i alla fall jag och Alisa på måndag och vi ska vara med och kolla på handel och samhäll.. Jätte svårtdet här med valen, förut var jag väldigt intresserd av vård som ni kanske läste förut men nu är jag mer intresserad av samhäll i Arboga faktiskt.. Kommer aldrig klara av att pendla... Jag är ju så otroligt trött på morgonen. Men är as sugen att gå på John Bauer, verkar vara en grym skola så tänker åka dit och kolla en gång till!

Idag har jag inte gjort något speciellt! har varit ute på dollarstor och hitta as mycket fina saker faktiskt hihi! sen så åkte jag och pappa upp till Brattbergsskolan för att lira lite boll, vi gjorde ofta det när jag var mindre, men då åkte vi flera styckna!  as roligt faktiskt :D har också hunnit med att vara hundvakt och även pluggat...

Nu är jag så otroligt trött, så ska slänga mig ner i sängen och kolla film! hihi puss





( damp dator)

Har inte kunnat skriva någonting eftersom min dator är helt cp, sorry! Men nu ska ja komma igång o skriva igen :) mitt lov har varit otroligt bra! Har vart på kryssning,shoppat i Stockholm och umgås med massor med olika människor! Avslutade lovet med cup i Lindesberg igår, så bra!! Körde mot Marie Hammarström en Alagsspelare! As coolt ju :-D alla var jätte duktiga riktiga krigare :*. Var riktigt tungt att gå upp i morse faktiskt, vill bara ha lov igen! Men helt sjukt varav6 veckor kvar till jullovet :-D plus att vi har filmvecka en vecka så är fan inte mycket! Just det... Mormor o Morfar kom över härom dan och sa att dom bjudit med mig på en resa i januari, vi kommer först åka till Miami,Jamaica,Bahamas och Mexico :-D fyfan vad glad jag blir!! 10 dagar i stekheta länder och bara sola, bada och bara vara :D så jävla underbart!!! Nu har jag precit blåst håret och kollat hur färgen blev, umgås med Nelly och Jannika ikväll, Jannika fick äran art färga mitt hår, hihi hon är så duktig så :-) mysig kväll men underbara människor! Kyss


RSS 2.0