fixxx

åkte och träffade cajsa & agnes för att fixa allt tills morgondagen. fint väder och bra människor kan knappast bli bättre!


tog sen en promenad med skrållan runt brattberget och avslutade hos min kära mormor för att massa snack, tur att jag har dig mormor! finns ingen som dig haha ♥

åkte hem och färga håret sen la jag mig i ett varmt bad, tog på mig mjukis byxor och tjocktröja och kröp ner under täcket framför datan, finns det nå skönare?

senare på kvällen så tog jag mig upp till felicia där vi kollade massa kärleksfilmer och åt godis, jätte mysigt!

neeej nu vill jag bara att det ska bli morgon så jag kan börja göra i ordning mig för att sedan dra sig mot cajsa.

tror på en hel grym kväll! glad midsommar alla :-)





dom senaste daaagarna!

tordag: upp vid 11 för att ta en promenad med skrållan, nej men vet ni vad jag hamnar uppe vid maxelmossen, asså fyfan vad jag gått! jag gick fel och fick vända och gå samma jävla sträcka tillbaka, och tog dessutom en omväg så så var hemma vid 2, men på ett sätt är det ju bra för jag tjänar ju pengar på det! senare kom nelly upp till oss och vi hade så sjukt tråkigt och vi som verkligen inte klarar av att vara rastlösa så jag fick en bra ide att åka ut till hennes sommarstuga och det gjorde vi, riktigt mysig kväll med nelly ;*

 

fredag: vaknade vid tjugo över 12 så vi gick satte oss åt frukost sen kom mormor och hämta oss. satte på en film och slumra till den sen tog jag och agnes oss till örebro för att kolla baksmällan 2 som var riktigt bra! la mig framför en film och sedan somna till den.

 

lördag: upp vid halv 8 för att åka till örebro och köra cup, kom hem vid 7 så var bara att hoppa in i duschen, klä på sig och dra på sig smink för att sedan möta upp agnes,cajsa och vickan för att dra oss upp till hennes mormors lägenhet, senare på kvällen drog vi ut på stan där vi träffa massa folk. konstigt nog så var det faktiskt drag på stan, och hur ofta äre det? var as mycket folk. borde dom fixa flera gånger!

kvällen var ialla fall hur bra som helst, kunde faktiskt inte bli bättre ;*

 

söndag: upp tidigt för att spela cup, gick faktisskt rikitgt bra! kom hem vid 9 så hoppa in i duschen och la mig framför datan senare kom snyggcajsa till mig så vi myste framför en film.

 

 

måndag: första alarmet ringde kvart över 5.. herregud! upp vid sex för att äta frukost och dra iväg på samling, bra sliten.. ännu en dag fotbolls spelande kom hem vid halv 2 så la mig och sov i några timmar sen blev det fotbollstittande i regnet med agnes,cajsa,vickan,michelle och nelly :-)

nu väntar jag på att agnes ska komma hit och mysa!

skönt med sånna dagar, älskar sommarlov <3

 

 

pussss ;)



:-)

Hade en sjukt grym skolavslutning med michelle, träffa så sjukt mycket folk och har skrattat så himla mycket, hehe :-)


asså snälla solen kom tillbaka, det är ju förfan sommar!
ska snart iväg och lira boll sen får vi se vad kvällen bjuder på, skulle va kul och hitta på något :)




skolavslutning

happppyyyyy

 

har precis kommit hem från en hel dag i örebro med min underbara Mormor där jag köpte ett bar skor eftersom att dom andra åt min kära hund upp.. men idag är jag bara glad för jag blev helt galen i dom nya hihi, passade även på att göra naglar när vi ändå var där istället för att sitta i timmar och som knappt sitter kvar över natten. och där blev jag också super nöjd så jag har haft en jäva tur idag! :-)

 

nu mååååste jag fixa allt inför imorgon, åh får panik!! hur ska man ha håret....?

aah mamma får lösa det, brukar vara så hehe :-) om vi inte ses nå mer får ni ha en grym dag imorgon!

 

puss till mina vänner,familj&släkt. ingenting utan er! ♥

 



det går bra nu

back in sweeeeden. :-(

 

fyfan vilken jävla vecka jag har levt,  så mycket som vi har skratta, dansat, träffa folk och jaaa ni skulle bara veta :-Den resa som jag kommer att bära minnen av hela mitt liv. fyfan vad roligt vi har haft det! we will come back ;-))

men nu är vi på hemma plan och går dom sista dagarna innan skolavslutningen så det var inte ett helvete man kom hem till i alla fall.

 

imorgon - mångkamp, hällarna med klassen

onsdag - hällarna

torsdag - kolla våra reklamfilmer, gäddanfestivalen

fredag - skolavslutning

 

så veckan ser bra ut och vädret har ju vart helt underbart så vi får verkligen hoppas på att det håller sig till fredag!! inte för det brukar göra det men man kan alltid hoppas. ska faktiskt inte tillbringa fredag kvällen hemma ska faktiskt dra mig till min bästa kusse för att tillbringa kvällen/natten där. so goodii!

 


 

det som händer i turkland.. stannar i turkland ;-)




RSS 2.0