-




underbart väder!

Både igår och idag har det varit så himla fint väder ute, det känns seriöst som att det snart är maj och man väntar bara tills man kan slänga på sig shortsen, men tyvärr är det ju bara Mars.. Det värsta är ju att det kan vända lika snabbt så det börjar snöa ute igen men hopppas verkligen det håller sig så här nu. Skulle vara hur skönt som helst att börja våren redan i mitten av Mars! :-)

idag har jag bara pluggat och varit på föräldrar möte, planerat klart allting inför göteborg och det ser bra ut!
Imorgon har vi nationellt prov i fysik och jag känner att det kan gå hur som helst, har pluggat och pluggat men man vet ju aldrig vad som kan komma, men hoppas det går bra i alla fall :-)
Hade även matte prov idag som jag var skit nervös över men det gick faktiskt bra och på torsdag ska vi ha muntligt nationellt prov i svenska, så det har varit tufft den här veckan! Men snart är det över så är bara att bita ihop haha.
Det går ju faktiskt så himla snabbt, redan onsdag imorgon och snart kommer det vara helg igen.. Jag älskar att tiden går så fort, bara närmare och närmare sommaren! så rolig tid vi kommer in i snart hihi :-)

Nej nu ska jag sova, annars kommer jag dö imorgon på provet! vi ses :-)



- skolavslutningen 11 ♥♥

Helg!

- Igår så spenderade jag min tid på Donken med några härliga människor sedan vidare till Vasahallen för att kika innebandy. Efter det så gick Jag,Julia,Amanda,Albin och Adam till Julia, mycket trevligt :-)
Nu kommer pappa snart och hämtar upp mig för att  först äta och sedan åka till Köping och kolla fotboll, vi har våran första träningsmatch idag och jag är förstås sjuk... Skit tråkigt ville gärna varit med men då hade det ju bara blivit värre så jag får titta på fotboll idag istället får hoppas att jag blir bättre till morgondagen för då är det också match men får helt enkelt se eftersom jag varken känner smak på saker jag äter och dyng förskyld och ont i halsen.. Men får väl ta en Wiskey av pappa igen för det sägs ju att halsont brukar gå bort haha, gjorde det sist men det har kommit tillbaka..
Jätte fräscht och gå runt och lukta sprit på en fotbollsmatch, hahaha!

i am back again!

halloo nu är jag tillbaka igen, ärligt har jag faktiskt varit för lat för att gått in och skrivit här.

Men nu ska jag se till att blogga igen hihi :)

Idag så har jag varit på utvecklingssamtal som gick på ungefär 10 min, finns inget speciellt att ta upp nu när man går nian och ska snart sluta, efter det så åkte jag upp till mormor och umgicks lite med henne. Runt 6 så kom Emmie och hämtade mig sen så plockade upp Madde och åkte till My där Fell också var! Vi åt baugett,jordgubbar och massa goda saker, spelade spel och snacka om allt! Underbara :-) Och lite extra mysigt kväll eftersom vi hade Babyshower till våran fina Emmie, eftersom hon snart får barn så hade vi köpt  saker till lillen! Kan inte fatta att jag snart ska bli faster, overkligt! :)


/ Amanda





loveee


RSS 2.0