- Lucia firande!

Ställde klockan på kvart över 5 för att gå upp och göra mig i ordning för lucia, men nej jag vaknar ju aldrig, är omöjligt att få upp mig på morgonen.. Men efter pappas 12 missande samtal och en smäll i dörren så kom jag upp.. Då var klockan 20 i 6, men jag hann faktiskt! hihi :-) Hur mysigt som helst med lucia, man känner verkligen att allt är så juligt förutom vädret då men det kommer ju kanske! Sen så gjorde vi klart filmarbetet för om vi blir klara med det får vi ledigt på fredag och en annan dag till eftersom vi skulle fått ledigt efter lucian, så det blir bra! Sen gick

Jag,Alisa,Felicia,Melker och Alle till Saga för att käka mackor, blev lite mer en det men så det ska vara ju haha :-) Vid halv 2 kom Morfar & Mamma o hämta mig för att åka till Ikea och hämta min säng, efter en lång tupplur i bilen och sen somnar hemma o sov i några timmar! Sen drog jag iväg på styrketräning.. Va man ju inte direkt uppladdad för när man var helt slut i hela kroppen... Men det gick bra!!

 

Dom senaste timmarna har Jag,Morfar,Pappa & Mamma byggt upp min säng och hylla, har renovera om! Får en tidig julklapp hihi.. Blev i alla fall skit snyggt, är bara tv:en och en lampa som ska sättas upp sen är det klart...Så nu kommer nog jag o Mamma pyssla om och massa inatt, kommer ändå inte kunna sova eftersom jag redan sovit i massa timmar idag... Men får en liten sovmorgon i morgon och sen är det filmning men världens bästa grupp!

 

Puss på er / A




Jag o Elin innan lucia tåget :-)




Min bätavän Nelly som blev Arbogas lucia. Love ♥


ny vecka, nya möjligheter!



Har jobbat på parkhallen hela helgen så har inte hunnit eller orkat skrivit någonting, det var riktigt roligt faktiskt!

så underbara människor.. Och det är ju inte varje dag man ser så mycket människor i Arboga, i alla fall inte jag.

 

- Söndag: så spendera jag dagen med mina fina vänner, åt och kollade julmarknaden! skit mysigt :-)

Linn hade ju även kommit hem, är ju inte varje dag man träffar henne nuförtiden.. Men på jullovet så!

I morgon så ska jag upp vid halv 6.... Lucia i morgon och har samling halv 7! kommer bli så enormt jobbigt att gå upp men lucia är ju mysigt och vi slutar direkt efter så det är ju skönt!

Så underbara dagar framöver, har filmvecka nu och nästa vecka är det bara pyssel och julshow! så otroligt skönt och ska verkligen bli skönt med jullov, jag går ju bara 4 dagar iskolan efter jullovet sen drar jag ju med mormor,morfar och massa utomlands till några häftiga länder! hihih

& jul och nyår längtar jag till ny! :-)


kyss / A



ursäkta men jag lackar!

Jag får seriöst damp, hur kan man vara så jävla störd? seriöst vad är felet i huvudet..
först skriver du ut att hela kören suger och sen din jävla kompis att du skrattar åt lucian?
snacka om avundsjuka.... snälla väx upp! synd att ni inte va med o delta, för ni hade ju knappast blivit ialla fall!
så jävla onödigt och fattar inte riktig vad vissa pratar om!!!!!!
hoppas du ser det här och ta åt dig.....
Till er i kören, ni var jätte duktiga och jätte fina! :-)

Underbar vecka!

otroligt mysig vecka!

 

I tisdags så var det träning, Zumba med fotbollen. Hur roligt som helst!

sen så åkte jag hem till mormor för lite mys, vid 8 tiden så kom Emmie,Madde,My & Felicia M upp och hämtade mig, vi åkte och köpte lite mackor och sånt, blev massa snack,film och roligheter :-) så underbar kväll, precis som i måndags. Sen blev jag kvar med Emmie, kollade på kort i 2 så somnade runt kvart över 4? haha.. va ganska trött dagen efter, men det var det värt!

Onsdag: Jätte skön dag i skolan, efter skolan så tog jag o mamma en promenad sen så åkte jag ner till Emmie för att vara hundvakt åt Amber eftersom hon skulle jobba  hela kvällen, så nelly kom förbi ett tag så vi färgade mitt hår och myste! faktiskt nöjd med håret, gillar att vara mörkbrun!




sommaren 08!


underbara kväll!

Blev en riktig myskväll igår, började med att jag åkte hem till emmie, fixade lite grejer och åkte sedan förbi My för att plocka upp henne :-) Tog en promenad med hundarna, blev ganska kallt och tungt att hålla hundarna så vi vände och tog bilen till Consum för att köpa tacos och hyra film! Tror aldrig att jag ätit så mycket på länge, mat kan ju seriöst vara det godaste som finns, haha! Lite senare så kom madde hit :-) massa godsaker,mys och massa skratt.. har fortfarande int i magen efter att ha skrattat så mycket, helt sjukt haha!

underbara människor finns det verkligen, puss ♥



RSS 2.0