HERE WE COME TURKEY

vet inte riktigt hur planerna för ikväll ser ut, blir antingen yran eller nå andra roligheter.men känns rätt ovärt att åka dit i det här vädret, men vi får se vad kvällen siktar åt!

sen runt 4 så drar vi oss mot arlanda för att flyga till turkiet så blir nog det sista inlägget innan vi drar så ha en grymt härlig kväll och sup skallen av er haha och hoppas ni får lika härlig vecka som vi kommer få!! puss på er :-)


27 mayyy

livet är så jävla braaa just nu!!

slutade klockan 11, gick upp till bilden för lite sällskap och skratt, så jävla härliga!

sen tog jag och felicia en promenad hem och gick förbi dagiset för att hämta sötisarna.

nu har jag vart hemma i några timmar har faktiskt städa en hel del i huset och bakat chokladbollar

till pappa, va gör man inte för sina föräldrar :-)

nu ska snart mormor plocka upp mig för käk och skitsnack sen iväg till ekbacken för fotbollsmatch.



- älskar min klass

åh gud vad jag älskar min klass, alla är så jävla underbara ♥

vill inte ens tänka tanken när vi slutar nian och alla kommer försvinna åt olika håll.

fyyy.. puss på er!!



26 maj

började morgonen med orgenteringsprov åkte sedan tillbaka till skolan där vi duscha och segade oss eftersom vi inte hade lektion på länge, blev fotboll på tyskan sen matte så det var en riktigt härlig dag, efter skolan så åkte jag,emmie & jenny ut till canal cafet, riktigt mysigt! när vi kommit hem så började jag packa för fullt, så jävla härligt att packa för då vet man att det verkligen är nära, :-) hihi

sen har dagen bara bestått av plugg.. nu ligger jag och kollar på bigbrother och tänkte snart lägga mig i sängen framför nån film.

imorgon draaaar vi till tuuurkiet!! kommer bli så jävla skönt att komma iväg.

hoppas förfan att det är fint väder så man kommer hem brun, annars jävlar..

åååh vad jag längtar, hihi :-*



det där var inte igår! haha



Dag 8 - ett ögonblick

jag hade vart på eskilstuna zoo med mamma,mormor,micke och hannes. när vi var på väg hem så ser vi en bil komma på högersida av motorvägen i fullfart. mamma fick ju snabbt upp tanken att vi inte skulle klara oss, kommer så väl ihåg när mamma vänder sig om och tar min och hannes händer och säger: jag älskar er mest av allt i hela världen. micke som är min morbror tvärnitar så bilen kör rakt in i oss för om han hade fortsatt köra hade vi vålta med bilen i världens fart ner i diket och hade nog inte överlevt. det blev en stor krass så jag  flög in i bilsätet och mormor fick bilen på ryggen.

som tur var så va det en ambulans kille bakom oss så ambulansen kom snabbt, kommer fortfarande ihåg hur alla skrek och grät. min morbror höll för hålet jag fick när jag åkte in i sätet så jag inte skulle förblöda.

när jag låg på sjukhuset så fick 4 sjuksköterskor hålla i mig och sy i huvudet på mig. min mormor blev riktigt skadad och har haft problem i ryggen i en väldigt lång period. så man kan säga att det var min morbror micke som rädda oss/mig. jag minns inte allting men det jag minns kommer att sitta kvar..


- JAG ÄLSKAR MIN FAMLJ/SLÄKT SÅ MYCKET ♥


happppy

hallo alla glada.

just nu sitter i skolan och har tyska, känns så meningslöst  att gå till skolan när vi inte ens gör någonting på våra lektioner längre.. men ska faaan inte klaga går bara imorgon och fredag, på fredag blir det nog köpingsyran med brudarna om det inte regnar. men vad göre med lite regn det är ju inte direkt någon bal visst det kan bli kallt men vill ju vara där innan vi åker till turkiet på natten och så fick jag hörda på radion att asmolnet är vid gotland nu och att planen kommer gå från arlanda, men man vet ju inte riktigt vad som kan hända..men det ser bra posetivt just nu!! kan inte fatta att det är två dagar kvar, nyss var det ju liksom fyra månader kvar. ska bli så jävla skönt att komma till turkiet igen med bästa tjejorna!! det brukar alltid låta såhär när jag kommer hem från utlandet: faaan, jag vill inte hem till skolan igen... men inte den här gången, klart man inte vill åka därifrån men att kommer tillbaka och det ser ut så här:


* måndag - leeeeedig

* tisdag - hällarna med underbara klassen.

* onsdag - hällarna

* torsdag - visa våran reklamfilm

* fredag - skolavslutning!!!

ingenting man direkt klagar över, men hade gärna stannat kvar i en vecka till :-)

livet är bra grymt just nu, hiih! :-*


Dag 6 - Min dag

ungefär så här såg min dag ut :-)


vaknade vid 7.56 vilket inte var så jävla bra gjort av mig drog på mig kläderna och stack till skolan. sjukt härlig dag i skolan det märks verkligen att det snart är sommarlov! kan inte riktigt förstå det. nyss var det ju förfan nyår? haha tiden går så snabbt. när jag kommit hem från skolan satt jag ute i ungefär 2 timmar eftersom jag hade glömt nyckel mamma jobba,pappa jobba, hannes jobba och mormor var i västerås bra flyt man har...

drog i mig lite käk sen iväg på fotbollsträning.

nu har jag precis ätit kvällsmat så tänkte lägga mig framför en bra film innan b&b börjar! :-)



bilder från turkiet 09 idag vart det exakt 1 år sen jag befann mig där. känns faktiskt rätt ledsamt eftersom att man har så jävla bra mycket minnen där ifrån, sånt man aldrig glömmer ;) 

åker ju till turkiet på fredag om inte de där jävla askmolnet kommer förstöra för oss, jävla fan...

men har hört mer posetiva saker nu så får hoppas att dom håller det, resan kommer bli för grym :-D


-

varför väntar väntar och väntar man på något man aldrig nånsin kan få, att man aldrig lär sig...

Dag 5 - Vad är kärlek

vaknade vid 11 idag riktigt skönt att sova och inte ha något så tidigt på morgonen, så det var väldigt behövligt!

pluggade en liten stund sen åkte jag och träffa momor och morfar som nyss kommit hem från turkiet, mysigt!

sedan drog jag ner på stan och träffa amanda och julia tåg en fika och tog oss sedan till ekbacken för fotbollstittande med massa härliga människor och fint väder fick vi också så kunde knappast bli bättre :-)

nu ligger jag och kollar film med mamma tänkte snart lägga mig och sova eftersom jag är sjukt trött.

måndag imorgon.. sista skolveckan i 8:an vilket känns helt underbart :-D nu jävlar är det här skit året över!!

vi hörs, hare braaa! :-)

kärlek för mig är det här:






-

Dag 3 -  En sak jag älskar från min garderob


¨

Dag 4 - Det här åt jag idag



kom ihåg mig då.

har tillbringat dagen i örebro med agnes, fick med mig två linnen,smink och en bh så jag är nöjd, skulle ju inte bli så mycket shopping eftersom att det blir en hel del i turkiet. drog hem en snabbis för att käka sedan kila ner mot villa där jag,linn och agnes låg och snacka om allt, riktigt mysigt! efter ett tag kom även felicia och linus så vi fortsatte snacket tills jag avbröt snacket med att vi skulle bada, men så klart får man bada själv!! var faktiskt varmare i vattnet en på land. sen kom även sebbe och måns förbi för att åka ut till donken där vi köpte glass.


nu har linn åkt hem och jag har nyss badat klart vilket var otroligt skönt efter badturen i villa badet. neeej nu ska jag sova för att tagga match mot bk30 sen iväg för att fira agnes, kanon lördag :-)  hare bra!



5 skoldagar! iiih :-D


en grym torsdag

Dag 2 - Meningen med mitt bloggnamn.

det heter jag enbart för att jag heter så så finns inte så mycket och säga om det :-)



åkte först ner till ekbacken för att lira boll som faktiskt gick riktigt bra! efter träningen så var jag nå sjukt stressad eftersom att vi skulle på bio klcokan 7 och jag skulle hinna fixa massa saker på en halv timme.. fick löpa till ica för att handla och fick löpa tillbaka för jag tappade 100 lappen men som tur var så hittade jag den och vi kom precis när filmen börjat, om man ska se det positiva i det så missade vi den där jävla reklamen, haha.

efter bion så åkte jag och amanda till linns mosters lägenhet som hon hade för en kväll där felicia också var. dom hade gjort i ordning fruktsallad så vi satte oss bänkade framför b&b, vid halv två tiden så la oss alla 4 tjejor i sängen, trodde aldrig jag skulle kunna sova men konstigt nog gjorde jag det, hade ialla fall en grym kväll med mina underbara vänner, måste vi verkligen göra om! ♥



 

miss!

HAPPY

har precis gjort klart salladen så ska trycka i mig den sen iväg på träning i solsken, kan inte bli bättre!

sen snabbt duscha och klä på sig för att dra på bio med amanda och kristin. hääärligt :-)  imorgon är det redan fredag och då ska jag och agnes till örebro och fixa det sista och handla på oss lite till turkiet och på lördag ska tjejorna fira agnes! gillar att ha saker och göra hihi :-*

hare braaaa!

- förstår mig inte riktigt på dig ibland..




turkiet 10! here we come turkiet 11 ;))



Dag 1 - Presentera mig själv.

jag heter Jennie Amanda Lund bor tillsammans med min mamma och pappa. min bror har just fått en lägenhet så han har flyttat ihop med sin flickvän så nu är det bara jag och mina föräldrar kvar i huset, jag är en väldigt spontan och glad person som alltid bjuder på sig själv!! folk kan lätt få fel uppfattning om mig vilket är väldigt tråkigt.. det värsta jag vet är när man bråkar eller blir hatad av folk.på fritiden så umgås jag med mina vänner,tränar och spelar fotboll.jag gör oftast saker svårare en vad det egentligen är och är en sjukt dålig förlorare..

jag har sjukt bra kontakt med mina föräldrar och släkt så pratar gärna med dom när något rör mig och såklart mina underbara vänner. är väldigt öppen människa och är duktiga på att prata haha ;-)


lite kort om mig självvvv :-)


hihi :)

Dag 1 - Presentera mig själv.
Dag 2 - Meningen med mitt bloggnamn.
Dag 3 - En sak jag älskar från min garderob
Dag 4 - Det här åt jag idag
Dag 5 - Vad är kärlek.
Dag 6 - Min dag.
Dag 7 - Min bästa vän.
Dag 8 - Ett ögonblick.
Dag 9 - Min första kärlek.
Dag 10 - Det här hade jag på mig idag.
Dag 11 - Mina syskon.
Dag 12 - I min handväska.
Dag 13 - Låtar jag kan lyssna på om & om igen
Dag 14 - Vad hade jag på mig idag.
Dag 15 - Mina drömmar.
Dag 16 - Det här är jag beroende utav.
Dag 17 - Mitt favoritminne.
Dag 18 - Min favoritfödelsedag.
Dag 19 - Min absoluta favoritlåt
Dag 20 - Någon jag vill byta liv med för en dag, & varför.
Dag 21 - Ett annat ögonblick.
Dag 22 - Det här upprör mig.
Dag 23 - Det här får mig att må bättre.
Dag 24 - Det här får mig att gråta.
Dag 25 - En bild från mitt rum/lägenhet
Dag 26 - Mina rädslor.
Dag 27 - Min favoritfärg

Dag 28 - Det här saknar jag.
Dag 29 - En nytagen bild på mig & 10 faktapunkter om mig.
Dag 30 - Ett sista ögonblick.

it's only gonna make me strong

vaknade med sånn jävla värk i foten, vet inte vad fan jag har gjort kan verkligen inte gå och det värker som fan!! väldigt märkligt.. sov i alla fall ingenting i natt för värken. så nelly väckte mig vid 10 över 8 för jag hade försovit mig, tur att jag har dig! haha. kom ialla fall i tid till skola där vi började morgonen med prat om klassresan, riktigt kul

efter skolan så kom pappa och hämtade mig åkte en sväng upp på stan sen upp för käk och fix för att sedan dra till bästa agnes för att fira henne, grattis igen finis! riktigt trevlig och super kul att träffa hennes fina släkt, hoppas du blev nöjd med presenten! hihi :-) sen drog jag,agnes och sebbe till asplunds för att köpa lite till morgondagen. nu har jag lagt mig i sängen och tänkte sätta på nån bra film och somna till den.


- jag har världens bästa vänner ♥



7 skoldagar kvar till turkiet, happy girl!


15 may

vaknade vid halv två och mode sjukt dåligt, känner mig allmänt febrig men förjävla tråkigt att vara sjuk i det fina vädret och allt som händer nu förtiden,inget man direkt vill missa! nu ska jag lägga mig nere i soffan med mammsen för att kolla på alla favoritprogramen som går och kommer nog stanna där hela kvällen.

9 skoldagar kvar till turkiet, kan inte riktigt förstå att vi snart är där fyfan va skönt det ska bli att komma iväg och resan kan ju knappast bli dålig om man åker med agnes och mamma, det blir en resa vi aldrig glömmer!

guuud så jag längtar. och när vi kommit hem går vi dom sista 3 dagarna innan skolavslutningen.. åååh :-D

 


love you ♥


it felt so good i wanna do it again

hade ju som sagt so prov imorse vilket gick sämst, hade inte pluggat på nånting som kom med, riktigt surt men sånna dagar kommer också tyvärr.. men sen fick jag veta att jag fick mvg på svenskan uppsatsen så det var roligt!

efter skolan drog jag i mig lite käk sen vidare för träning, har vart en rikitg löpar dag idag, inte det roligaste men fan va skönt det är!  nu är nudlarna klara så bänkar mig framför bigbrother, sen krypa ner framför en film mysigt!



12 skoldagar kvar till Turkiet, helt sjukt hur snabbt tiden går!!



sommaaaaar


' I will always stand by you

har spendera mina sista timmar på fotbollsplanen och framför historia boken   har är även hunnit rensa           garderoben. kände att det var dags att lägga undan alla vinterkläderna och börja lägga upp alla           sommarkläderna på hyllan,fyfan vad bra det kändes! det tråkiga är ju att värmen inte är här, får hoppas att det  bättrar till sig nu, det lär det göra!
    • - har jag precis kommit upp från ett långt bad så nu är jag inget annat än fräsch, längtar tills jag får läggamig undertäcket och sova med nyrakde ben hihi. nu ska jag gå ner och göra sällskap framför bigbrother med mamma och pappa, sen ska jag be om lite massage känns som det behövs! haha


Hjäääälp mig!


- beställd!



har sån jävla ångest.. vilken tycker ni? :-) snälla hjälp mig!!



10: snygg person

onsdag den 5 maj har verkligen vart min otursdag  fyfan vilken skit dag, idag har faktiskt allt känt så jävla piss som tur är så kom nelly och pigga upp mig. men är så trött på att plugga det gör mig verkligen irreterad!

efter flera timmars plugg tog jag och nelly oss en film kväll, skönt att komma i från de där helvetet.. väldigt mysigt ialla fall! nu har vi precis kolla klart på bigbrother så vi kryper ner under täcket och slänger på nån bra film. goodbye!

 



nej nu får jag fan börja tänka lite positivt det är inte alls långt kvar i skolan, går liksom  bara 16 dagar i skolan och plus att alla inte är riktiga skoldagar så får väl ta och bjuda till lite, fast det är ett jävla helvete må jag säga! men har ju massa roligheter som väntar så det är bara att leee :-)  25 days



snygg person: jude law




9: Gammal och ny bild på mig själv.



 



 

3 maj och det är sånt här väder, det är ju fan inte meningen att man ska sitta på ekbacken med vinterjacka, är det ett skämt eller? nej nu får fan värmen komma, men såg ut att bli fint väder framåt helgen så får hoppas att det stämmer! pappa kom och hämtade mig på skolan eftersom att jag var så jävla blöt efter att vi kört fotboll i spöregn på idrotten, var faktiskt riktigt kul så det vare fan värt! älskar min klass ♥

hoppade ner i badet och låg där ett bra tag sen la jag mig under täcket och satt på skruva den som beckham, vid 20 i 7 så åkte jag och mötte agnes och felicia där vi sedan drog oss ner mot ekbacken, efter matchen blev det snabba puckar för att hinna se barca - real madrid

- lugger och kollar på nellys tatto, så jävla snygg  fan vad avis jag blir.. vill också ha!

25 days




happy

Turkiet om 25 dagar, kommer bli en crazy tripp kan ju fan inte bli annat när man åker med värstingarna haha. åh vad jag längtar!!

- finns så jävla mycket att se fram emot, dags att börja livet igen.. ;)





2 maj

var riktigt tungt att gå upp imorse, ville bara ligga kvar och somna om men vi har så sjukt mycket i skolan nu så det gäller att man är på plats, tycker det är riktigt onödigt att man sätter alla proven nu i slutet men får se till att plugga på dom här två veckorna sen är vi av med skiten. Slutade vid 3 så cyklade hem i kylan vilket inte var så behagligt, herregud vad är värmen? och imorgon stod det att det skulle snöa?! nu får det fan vara dags att ta fram solen igen.

nu har jag precis haft fotbollsträning så tänkte slänga mig in i duschen sen ska jag lägga mig soffan och chilla framför bigbrother och skilda världar. ser bra ut :-)



7: 5 fakta om mig

5 fakta om mig:

1.jag bjuder alltid på mig själv, skäms inte för att göra bort mig.

2. kommer oftast alltild med ett leende på läpparna.

3. jag älskar människor, det bästa jag vet är att träffa människor.

4. dom sexigaste killarna är lätt fotbollskillar!

5. jag är väldigt kräsen när det gäller killar..

finns så mycket mer jag skulle kunna skriva.. men nu var det bara 5 så :-) hihi


6: 5 finaste låtar.

VALBORG:  var kanon!!! hoppas ni alla andra också hade det bra :-)

nu ska jag lägga mig i badet sen ska jag krypa ner under täcket framför skilda världar, mysigt!

kyss & godnatt

 


 

5 finaste låtar: enrique iglesias - hero

john mayer - free fallin

lars winnerbäck,melissa horn- som jag hade dig förut.

petter-längesen

fix you - secondhand serenande

"Fallen" by Bret Michaels

fyfan vad fin text, får gåshud.. så sjukt sann!

slösade dagar och nätter, nu känner jag mig ensam. jag går på gatan och undrar varför jag lyssnade på att folk sa "han är inte rätt för dig". men dom hade fel, dom kommer aldrig se de saker jag såg i dig. när alla vänder sig om och går, kommer jag alltid stanna kvar. när alla nyheter blir gamla kommer jag aldrig lyssna på dom, när alla säger att jag klarar mig bätte utan dig, säger jag att mitt hjärta har ett minne av dig.


RSS 2.0